Haudutuskattila

Ostin itselleni joululahjan. Otin sen käyttööni ennen joulua. Koehaudutus meneillään. Karjalanpiirakoita paistia.
Karjalanpaistilihaa kilo
Mustapippuria, valkopippuria,
laakerinlehti, vihanneskuutiota,
Palsternakka, porkkanaa,
Keltasipulia, punasipulia, merisuolaa,
vettä.
Lihat paistoin pinnasta uunipellillä 200 asteessa, jotta nesteet pysyisivät lihassa, eikä tulisi kuivaa. Mausteet sekoitin veteen haudutuskattilaan. Uunista lihat pataan ja keskiasteen hautumaan. Vaikuttaa vaivattomalta, saa sitten nähdä lopputulos. Sitä odotellessa.

Haudutuskattila on tosi näppärä, ei tarvi vartioiden, ei kiehua yli, vitamiinit säilyy. Tosi keittiöväline.

HYVÄÄ JOULUA SINULLE JA KIITOS VUODENAIKAISESTA SEURASTASI.
Lähetetty Sony Xperia™ ‑älypuhelimestani

Ei kommentteja: