Hillosavotta

Neuletöiden lomassa oravan hommia.

Taivaallinen mustikkahillo
4 kg mustikoita
2 kg hillosokeria
4dl vettå
Vaniljasokeria
Tuubi hienonnettua kardemummaa


Puhdistetut mustikat ja muut aineet kattilaan. Kun keitos alkaa kuplia pienennä lämpöä ja anna kuplia 10 min.
Siirrä kattila liedeltä sekoita muutaman kerran 15 min aikana. Hillo tasaantuu liemeen .

Purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin. Nauti.


Puna/mustaviinimarjahillo

Punaisia ja mustia viinimarjoja
Hillosokeria
Tinjamin oksia
Vaniljasokeria

Toimi hillon valmistuksessa kuten yllä





Kuningatarhillo

Mustikoita
Mansikoita
Vadelmia
Hillosokeria
Rosmariinia tuoreena
Vaniljasokeria

Valmista hillo ylläolevan ohjeen mukaan.
Minun kuningatarhillossa on aina nuo kolme marjayhdistelmää.



Köyhän mummon lakkahillo

Koska karviaiset tässä vaiheessa ovat vähän alikypsiä, sopivat juuri tähän hyvin.

Porkkanaa soseeksi keitettynä
Karviaisia soseutettuna
Hillosokeria 
Vaniljasokeria
Minttua





Ei kommentteja: