Valmennuksen aloittaminen

Nyt on treeniohjelma käyty läpi.  Onneksi on valmiina painot, joita voin käyttää, pitää vielä päivittää kalenteri, että sopivat neljän päivän kotijumppa.  Vatsalihaksiahan teen pari kertaa päivässä suoria ja vinoja 100 kerralla 10 sarjoissa.  Mutta nuo erilaiset kyykyt täytyy vielä selvittää tarkemmin.  On niistä onneksi selvitykset netissä miten suoritetaan maljakyykky, staattinen askelkyykky ym..

Mitat on otettu, että voi kolmen viikon kuluttua tarkistaa valmennuksen eteneminen.

Tämä maanantai aamu on aloitettu ruokailu siten, että proteiinia mahdollisimman paljon aamulla.  Ei puuroa kuten tähän saakka.  Minulle se kyllä sopii, koska minulla on aamuisin nälkä.  Siis ei se ole ongelma.  Tänään oli pitkä maktka autolla, kun piti takanluukut käydä hakemassa autolla, päivähän siinä meni, juoskentelin kurriin tehtyä kaakaota ja hedelmäjuomaa.  Lähes paastopäivä. Ai niin melkein unohdin iltapäivällä alkoi tulla nälkä ja käytiin huoltsikalla kebab annoksia, itse otin salaatilla.  Siinä oli joitakin kastikkeita, joita en sitten syönyt.  Jätin lautaselle.  Iltaruokana oli sitten se aamupuuro, kaurapuuro, jota tavallisesti olen tottunut syömään aamuisin.

Muutosta ohjeissa kehotettiin tekemään.  Katsotaan, kokeilemalla kaikki selviää.

Oli kyllä mukava pukea päälle, jotakin sellaista, jota ei ollut voinut pitkään aikaan pistää päälle.  Olivat olleet kutistuneen tuntuisia.  Nyt sopivat.  No nuo komerot ovat ailahtelevaisia. Näillä eteenpäin

Ei kommentteja: