Olipa onnenpäivä. Löysin omasta saaresta pakurikäävän koivusta. Nyt selvittämään miten siitä terveyskahvia tehdään
Lainattu teksti luontaistuotekauppiaiden liiton sivulta He ovat valinnet vuoden 2013 luontaituotteeksi.
Pakurikääpä on voimakas adaptogeeni, mikä tarkoittaa sitä että se tasapainoittaa elimistömme toimintaa ilman sivuvaikutuksia. Suurienkaan määrien käytöllä ei ole havaittu epätasapainoittavia vaikutuksia. Pakurikäävän ORAC-luku >50,000 – jolla kuvataan antioksidanttista tehoa – on erittäin korkea (vrt. omena n.2600, punaviini n.3600, mustikka n. 4700).
Mitä pakurikääpä sisältää?
- yli 200 erilaista fytoravinnetta.
– superoksididismutaasia (SOD), voimakasta antioksidanttia, suuria määriä.
– aminohappoja, melaniinia, kivennäisaineita, hivenaineita, vitamiineja, fenoleja, steroleja, polysakkarideja(esim. beta-glukaania), betuliinia, betuliinihappoa, lupeolia.
Nyt on saatu antioksidantit talteen tulevaa talvea varten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti