Tällainen inspiraatio vieraita odotellessa. |
Pohjaan käytin purkin tuorejuustoa, kaksi kananmunaa, suolaa, aromisuolaa, sämpyläjauhoja. Sekoittelin ja laitoin paistumaan siksi aikaa, kun valmistin täytteen. Ehtii paistua pohja, n 10 minuuttia on ennen täyttämistä uunissa, eikä tule tassista.
Täytteeseen pilkoin porkkanoita ja kesäkurpitsaa ja laitoin ne kiehumaan vihannesliemeen, lisäksi laitoin suolaa.
Tomattia pilkottuna
Sipulia silppuna
Herkkusieniä
Juustolastuja
Sinihomejuustoa
Aromisuolaa
Suolaa
Soijakastiketta
Chilikastiketta
Kermaa
Täytteen aineet sekoittelin ja laitoin pohjan päälle ja uuniin paistumaan, niin että juustot pinnassa sulavat ja herkuttelemaan sitten.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti