Tänään on sitten lihapullapäivä. Taitaa niitä tulla pakastettavaksikin asti.
Eli naudan jauhelihaa, luomua 1,2 kg
Gluteenittomia korppujauhoja 1,5 dl
Kermaa 2 dl
Kananmunaa, luomua 3 kpl
Suolaa, pippurisekoitusta
Perunajauhoja 2 rkl
2 sipulia
Paistamiseen voita
Turvota korppujauhot kermassa. Sekoita hyvin ja anna jonkin aikaa taikinan tasaantua. Pyörittele pullia ja paista pannulla. Toinen vaihtoehto, jos ei halua rasvaa paistamisessa käyttää niin voi levinpannulle ja uuniin paistumaan. Välillä voi käännellä. Itse kuitenkin tykkään noista voissa paistetuista.
Minäpä tässä otan nokoset, pullia odotellessa.
Eli naudan jauhelihaa, luomua 1,2 kg
Gluteenittomia korppujauhoja 1,5 dl
Kermaa 2 dl
Kananmunaa, luomua 3 kpl
Suolaa, pippurisekoitusta
Perunajauhoja 2 rkl
2 sipulia
Paistamiseen voita
Turvota korppujauhot kermassa. Sekoita hyvin ja anna jonkin aikaa taikinan tasaantua. Pyörittele pullia ja paista pannulla. Toinen vaihtoehto, jos ei halua rasvaa paistamisessa käyttää niin voi levinpannulle ja uuniin paistumaan. Välillä voi käännellä. Itse kuitenkin tykkään noista voissa paistetuista.
Minäpä tässä otan nokoset, pullia odotellessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti