Kolesteroli ja statiinit

Ollaan me melkoisessa yksinvaltaisuudessa, itsellä ei ole tasa-arvoista oikeutta valita terveydelleen terveellisintä parannuskeinoa. MTV3 ohjelma neljäkymmentäviisiminuuttia kertoi asiaa kolesterolilääkkeistä.  
Olemme kaikki erilaisia ihmisiä ja kaikki eivät reagoi kaikkeen samalla lailla.  Ei lääkkeisiin, ei luontaistuotteisiin, ei tapahtumiin ja tätä voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Kun itseni kolesteroliarvo oli mitattaessa 7,2.  Hyvän kolesterolin arvon lääkäri sanoi olevan todella korkea, eli ei siten niin kovin huono tilanne.  Lääkäri kysyi suhtatumisestani kolesterolilääkkeeseen. Sanoin, että en ole niiden käytön kannalta. Hän sanoi, että on hyvä aloittaa lääkitys, että välttyy sydänsairauksilta.  Sanoin hänelle, että mieluummin kuolen nopeasti, kuin että jään kitumaan sängynpohjalla haittavaikutusten vuoksi useiksi vuosiksi.

Tämän jälkeen tutustuin Tri Tolosen artikkeleihin ja siihen, mitä hän suosittelee kolesterolin laskemiseksi.  Hänen mukaansa ei tulisi käyttää kolesterolilääkkeitä ja siitä lähdin kokeilemaan hänen suosituksiansa.  Tein kahden kuukauden testin ja menin uudelleen kokeisiin ja lääkäriin.  Alla olevasta linkistä ilmenee, että kolesteroliarvo normaalisti on 5,0-6,4.  Kun itse olin toteuttanut Tri Tolosen keinoja eli Berberiniä ja Karnosini.  Itse en muuttanut minkään vertaa ruokailutottumuksia. Olen ikäni käyttänyt voita ja tulen käyttämään kunnes itselläni ei ole päätösvaltaa.  Ruokaa olen aina tehnyt alusta asti, hyvin vähän mitään eineksiä, valmiita ruokia, joissa on sun mitä hyvänsä E koodeja. Mielestäni margariinit, E- koodeja sisältävät jogurtit sun muut tuotteet, joita mainoksen voimalla ihmisille syötetään.

Kahden kuukauden Berberiinin ja Karnosiinin syönnin jälkeen testattiin kolesteroliarvoni.  Hyvä oli edelleen todella hyvä ja yhteisarvo 6,1.  Eikä minkäänlaisia sivu tai haittavaikutuksia ollut ilmennyt.  Kerroin lääkärille, millä se oli laskenut hän vain naurahti.  Ei minkäänlaista kommenttia. Minä siis olen sellainen, jolle tehoaa luontaislääkkeet.  Enkä siis aio tulevaisuudessakaan kovin helposti alistua lääkkeiden syöntiin.

Tämä mielestäni on hyvin epäoikeuden mukaista.  Jos ostat luontaistuotteita, ne ovat elintarvikkeita, eikä niistä saa Kelan korvausta.  Niillä paranet paljon paremmin, ilman sivuoireita.  Mutta kun alistut ostamaan lääketehtaan valmistamia, lääkärin määräämiä niin alennusta tulee Kelan kautta.  -Sillä siis houkutellaan ihmisiä syömään itsensä sairaaksi.  Eläkkeet ja päivärahat ovat niin pienet, että monikin sortuu lääkärin suosituksiin.

Omalta kohdaltani olen ratkaissut asian, että kun teen itse ruokaa, saan halvemmalla, niin minun on mahdollisuus ostaa kunnolla toimivia ja parantavia hoitoaineita omaan terveyden ylläpitämiseen.  Se kuitenkin, edellyttää lääkärillä käyntiä, että saa laboratorio tutkimuksia silloin tällöin otatetuksi.  Meneeköhän sekin siihen, että jos et ole suostunut syömään lääkärisi määräämiä lääkkeitä, niin estetään kokeiden ottaminen yleisessä terveyshuollossa?

Alla linkki MTV3 ohjelman tiimoilta j katso ennakkoon, jos käytät katsomoa, salataanko statiinien vaikutukset ja kolesteroliavoista.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.katsomo.fi%2F%3FprogId%3D261301&h=jAQExh8iV

Ei kommentteja: