Ihonhoitotuotteiden parabeenit ja mineraaliöljyt

 Kuinka paljon haitallisia aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita käytämme.  Olemmeko koskaan tulleet tarkemmin edes miettineeksi.  Itse olen käyttänyt nuoresta asti erilaisia tuotteita, joiden vauriot olen vasta kymmenkunta vuotta tullut huomaamaan. Cosmetologini ovat tarjonnet iholleni herkän ihon tuotteita.  Jokainen ihonhoitokäynti on ollut kidutus, ennenkuin  itse tunnistin mistä on kysymys.  Silmät punottivat monta päivää hoidon jälkeen, nenä vuoti kirkasa nestettä.  Kasvojen hoitoon saamani tuotteet eivät tilannetta parantaneet, vaikka olivat kuinka herkän ihon tuotteita.  

Kun löysin ja onnekseni löysin tämän Cosmopharman tuotesarjan ja nimenomaan Organicin olen voinut käyttää tuotteita.  Teen itse ihon kuorinnan säännöllisesti, naamion ja ihon puhdistuksen.  En reagoi mitenkään näihin aineisiin.  Tämä on ollut minun pelastus, mutta olen kuullut hyvin poaljon samanlaisia kokemuksia ja nautin todella paljon tästä löydöstä.

Oletko sinä kokenut samaa.  Kunpa tähän asiaan olisi kiinnitetty nuoruudessa jo huomiota.  Nyt kannattaa ehdottomasti käydä nettikaupassa ja tilata tuotteita, koska ovat juuri nyt tarjouksessa.  Ethän rasita itseästi ja sairastu allergiaan, ja muihin ihosairauksiin.  Organig tuotteet ovat hellävaraisia ja tuoksut niissä on luonnosta ei keinotekoisia ja siksi ei tule allergiareaktioita.  Alla selvitys mitä parabeenit ja mineraaliöljyt ovat.  Ja joita ei sisälly Organig tuotteisiin.

Tieteellisistä tutkimuksista huolimatta markkinoilla on vielä paljon tuotteita,
joissa on enemmän tai vähemmän haitallisia aineita, kuten parabeeneja ja mineraaliöljyjä.

Parabeenit
ovat säilöntäaineita, joiden on todettu altistavan allergioille ja tuottavan erityisesti hormonaalisia haittoja. On yleisesti tiedossa, että monet parabeeneista voivat olla haitallisia, mutta siitä huolimatta markkinoilla on paljon tuotteita, jotka sisältävät parabeeneja. Jopa jotkut ekologiset sarjat voivat sisältää parabeeneja, joten muista lukea tuotteen ainesosaluettelo.

Mineraaliöljyt
ovat yleinen ainesosa monissa edullisissa (ja kalliissa!) kauneustuotteissa. Ainesosa on peräisin samasta raakaöljystä, jota käytetään kun tuotetaan esimerkiksi bensiiniä, bitumia ja parafiinia.  Mineraaliöljyt eivät sisällä mineraaleja, vitamiineja tai rasvahappoja. Niiden tuotanto ei ole ympäristöystävällistä. Mineraaliöljyt mainitaan ainesosaluettelossa eri nimillä, kuten vaseliini, parafiini tai vaseliiniöljy. Kaikki nämä tarkoittavat samaa asiaa. Ainesosan tehtävä on toimia kosteuden säilyttäjänä, mutta valitettavasti se voi toimia niin tehokkaasti, että se haittaa ihon omaa luonnollista kosteustasapainoa. Tämä voi aiheuttaa riippuvuutta tuotteisiin, jotka sisältävät mineraaliöljyjä.



Miten voit välttää näitä haitallisia aineita?

Cosmopharman orgaaninen sarja Organic ei sisällä mineraaliöljyjä eikä parabeeneja. Sen sijaan käytämme kasviöljyjä, joilla on kosteuttava vaikutus, mutta toisin kuin mineraaliöljyt, ne edistävät elimistön omaa kosteustasapainoa.
Olemme myös myös poistaneet kaikista tuotteista veden, mikä minimoi bakteerien kasvun vähentäen säilöntäaineen tarvetta. Lisäksi sinun ei tarvitse maksaa vedestä pullossa.

Cosmopharma Organic - sarjassa olemme käyttäneet yksinomaan luonnollisia ainesosia, ei lainkaan kemiallisia ainesosia, ja useimmat ainesosat ovat kasviöljyjä ja orgaanista alkuperää olevia uutteita. Sarja ei sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä, synteettisiä väri- tai tuoksuaineita eikä vettä.


Kampanjahinnat kaikissa luomutuotteissa!

Voit kokeilla todellisia luomu-tuotteita poikkeuksellisen edulliseen hintaan, sillä meillä on nyt loistava tarjous kaikista 26 Organic-sarjan tuotteesta.

Osoite  www.cosmopharma.fi/hilkka




Ei kommentteja: