Kasvojen keväthuolto, kirkastus

Lauantai-ilta ja sauna.  Nyt minun on aika tehdä kevätihon siivousoperaatio.  Ensin saunaan niin, että ihohuokoset aukeavat.  Kunnon löylyt ja muu vartalon ja hiusten pesu. Kun sauna on hoidettu ja muuten ulkosaunassa paljain varpain, luminen ja liukas oli saunapolku.  Minulla on muuten tapana koko talven kulkea ulkosaunaan paljain jaloin.   Karastuu, tuntuu ihanalta.  Ei tule sairauksia niin helposti.  Varmaan kymmenenvuotta kun viimeksi on ollut flunssa.  Uskon itse että tällä on vaikutusta asiaan.  

Nyt sitten kasvojen hoitoon.  Sain juuri tänään paketin, jossa oli tilaamaani kuorinta-ainetta  http://hilkka.cosmopharmas.com/produkter/129-Exfoliating-Scrub-Normal ihanan rakeinen ja tuntui todella toimivan.  puhdistuksen jälkeen iho oli todella kirkastunut ja ihanan pehmeä.  

Toimenpiteen jälkeen päätin vielä tehdä kasvonaamion.  Organic Beauty Mask on kasviperäinen yhdistelmä vitamiineja, mineraaleja ja ravintoaineita. Sisältää antioksidantteja jotka suojaavat soluvaurioilta. Rauhoittava, vahvistaa ja pehmentää ihoa. Kyllä nyt tuntuu niiin puhtaalta ja raikkaalta ja näyttää makeelta.

Pintaan pienin pyörivin liikkein levitin itselleni sopivaa kasvorasvaa ja nyt vain annan imeytyä ja otan lasin viiniä juhlan kunniaksi.

Tämä on oikea aika uudistaa iho. Vaikka sen itse teinkin olen todella iloinen ja tyytyväinen, tuotteet ovat todella laadukkaita.  Nettisivuilta voi käydä kirjautumatta tilaamassa hoitotuotteet, jotka ovat luomua ja lunnontuotteita.



Ei kommentteja: