Kauniiden pilvin innostamana ihonhoitoa ja leivontaa

http://hilkka.cosmopharmas.com/produkter/522-Organic-Body-Lotion

Nyt on oikea hetki antaa itselle aikaa.  Aloita ihonhoito.  Eilen tein kasvonaamion Organicin luomusarjan naamiovoiteella ja tunne oli todella mahtava.  Niin pehmeä ja suloinen ei minkäänlaisia allergisia oireita ja sitten laitoin yövoiteen imeytymään yöksi.  Organicin käsitoiveella voidellut kädet.  Vartalovoita jalkapohjiin, kun hiukan oli kovettumaan.

Varmaan tuo näkymä sai innostuksen oman ihon hoitoon.  Kaunis pilvi, aivan näyttää ukkospilveltä, mutta ei kuitenkaan jyrissyt.

Ah nyt on todella hoidetun tuntuinen olo.  Ja kun tuossa odottelin hiivaleipien kohoamista, tein aamupuhdisuksen Organicin tuotteilla ja lisäsin päivävoiteen niin kyllä nyt kelpaa.

http://hilkka.cosmopharmas.com/organic

Organic sarja nyt tarjoushinnalla.  Kannattaa täydentää varastoa, ja tuotteiden koko kannattaa tarkistaa koska se on todella iso.

 Ihana tuoksu leijailee huoneessa, tein kahdenlaista hiivaleipää.  Illalla laitoin oikeanpuolimmaisen taikinan juuren jääkaappiin.  Juureen ei saa laittaa suolaa.  Maukkaampaa leipää siitä tulee, kun juurruttaa.  Kuitenkin aamulla teki mieli tehdä toisenlaista, juurruttamatonta, maukasta molemmat


Ei kommentteja: