Lämmin ja viileä, pukeutumisen värit

Todellinen kesä
                              Todellinen kevät



Todellinen, tuo sana tuo mieleen hyvin paljon siihen, mitä värejä vaatekaapistani löytyy.  Löytyykö sieltä todellisia minun pigmentteihini sopivia värejä.  Hyvin usein, liian usein näkee ihmisten vaatteissa mustaa.  Todellisuudessa musta ei edes ole väri.  Se imee kaiken valon itseensä eikä heijasta mitään.  Olen monta kertaa miettinyt, miten sen saisi kokonaan poistetuksi. On todella ikävä, kun sitä viljellään niin paljon.  Mustat hiukset, musta paita, mustat housut, musta kotelo. Se on vain surun väri.  Kun laittaa mustaa aivan kasvojen lähelle eikä ole talvi, niin todella voi nähdä kuinka paljon se muuttaa kasvojen väriä.  On mustat silmän alukset, vanhan näköinen, keltainen tai harmaa väri nousee kasvon ihon pintaan. En itseni haluaisi näyttävän vanhemmalta, kulahtaneelta, kellertävältä.

Mitä sitten värianalyysi antaa henkilölle.  Siinäpä se, LOISTAVAN ilmeen, nuorekkuuden, kauneuden.  Koska kaikkihan me ollaan kauniita.  Sitä voi salaa korostaa käyttämällä itselle parhaita värejä. Silloin uskaltaa valita värikkään vaatteen ylleen eikä siten kulje vanavedessä, pukeutumalla mustaan tai harmaaseen. Voit rohkeasti olla OMA KAUUNIS ITSESI.

Olen toiminut vaateliikkeessä ja todella kokenut tämän yllämainitun.  Se on nimittäin vaatevalmistajien käsissä, koska asiakkaat niin helposti valitsevat mustaa, sitä on myös eniten tarjolla.  Voitaisiin laittaa koetukselle valmistajat ja suunnittelijat sillä, että heti nuoresta saakka tehtäisiin väri- ja tyylianalyysit tytöillemme ja pojillemme.  Tämä vähentäisi virheostoja, extemporeita valintoja väärään suuntaan ja siten se vaatekomeron "pulleus" vähenisi.

Olisko sinusta mukava mennä omalle vaatekomerollesi, vaikka silmät kiinni ja valitsisit sieltä housupuvun, topin tai paidan, korut, vyöt, laukut, kengät.  Aivan sama mitkä niistä ottaisit, ne sopisivat aina yhteen eikä sinulla olisi sellaista tilannetta, että joutuisit sanomaan.  Ei ole mitään mitä päälle panee.  Siinä siippakin yllättyisi, kun voisi vastata pikaisesti saamaasi kutsuun ja lähteä bilettämään, juhliin, työhöhaastatteluun, retkelle mihin tahansa.

Jos kiinnostut lähetä viestiä, teen analyysejä. 


Ei kommentteja: