Nuorenparin karppaus

No niin, polkupyöräkausi avattu ja  sainpas seuraa nuorista, ovat alkaneet karppaamaan ja lupasivat tulla käymään.  Heti innostus puhkesi, kuten aina.  En yleensä kauan aikaisel hommissani ja siitäpä pakastimessa olevista vihanneksista aion valmistaa vihannesgratiinia. 

Välillä tuota meidän kissaa pitää huoltaa.  Kissalla on sellainen tapa., että soittaa ovikelloa kun tulee sisälle. Päällä pukkaa ja kyllä kuulee jos on kiire, kello soi tiuhaan.  Itse rakennettu, siinä on pallon sisällä kilistin ja roikkuu ovenkahvassa.  Ei mikään ihmevekotin, mutta toimiva.
 Sitten kissan halaaminen ja ruokakupin täyttäminen.  Siinäpä sitten tyytyväinen kissa itseänsä puhdistaa.
.Tässäpä tämän herkun aineksia.  Erilaisista vihannessekoituksista olen laittanut, siinä on porkkanaa, hernettä, maissia, paprikaa, kukkakaalta ym.Ajattelin, että ei tarvi lähteä kauppaan jotakin munakoisoa ostamaan, kun sivukylältä on senverran pitkästi matkaa.  Mausteeksi laitoin pippurisekoitusta, luomu lihaliemen sulatin veteen ja oliiviöljyä.  Kastikkeeseen serkoitin tuorejuustoa, kermaviiliä ja kermaa.  Lisäksi päälle sinihomejuustoa ja oreganoa.Uuniin 10-15 minuutiksi ja herkku on valmista.

Luulempa, että karppaaminen on hauska  asia tällaisen ruuan kanssa.  Vettähän täytyy muistaa juoda päivässä n 2 litraa muuten se karppis ei toimi.  Minulle kaikkein vaikeinta tässä hommassa tuon veden juonti, mutta nyt tilasin http://fi.cosmopharmas.com/produkter/800-Aloe-Vera-Power-Juice tuota aloe veraa, joka poistaa nestettä ja laitan sitä veden sekaan niin onpas tullut perimmin juoduksi vedet.

Ei kommentteja: